+468 35 35 99 info@romaniteams.com

Den 4-6 september hölls ett uppstartsläger i Kumla för våra toppboxare i landet. Samtliga kategorier från ungdom till senior, fanns representerade med totalt ca 7-8 boxare per kategori.

Sommarlovets dagliga hårdträning bar slutligen frukt när bröderna Eddie och Leo Sabani klev upp i ringen. Två helt fantastiska boxare som med sitt ödmjuka sätt och vackra boxning redan blivit kända långt utanför Örebros gränser. Vi tackar även deras sparringpartners Sulejman och Asahb för deras fina insatser. Vi i övriga Romaniteams håller vårt emblem högt för våra fantastiska killar.

Detta var den första nationella samlingen sedan Covid 19-pandemin bröt ut. På grund av pandemin var antalet deltagare däremot begränsat. Temat under lägret var halvdistansboxning genom parteknik- och uppgiftssparring. Det genomfördes även en del matchsparring inför landskampen mot Danmark den 12 september. Peter B. Virtanen, representant från RF Anti-doping höll också ett intressant och angeläget föredrag under lägret.

Totalt deltog ca. 40 boxare och coacher. På plats var bland annat;
Mikael Broman, Lina Skoghagen, Meseret Bede, Niklas Valtonen Benny Risberg och Muhamed Sabani.
Sportchefen Lars Myrberg, även känd från RTC-lägret i juni deltog som observatör från Svenska boxningsförbundet.