+468 35 35 99 info@romaniteams.com

Sverige har under lång tid varit en stor nation inom kvinnlig boxning, men på senare år så har antalet kvinnliga utövare kraftigt reducerats av olika anledningar. Vi vill ändra på det & se till att kvinnliga utövare ökar inom tränings/tävlingsverksamheten i Sverige. Nu startar BK Kelly och Romaniteams i samarbete med RF-SISU, Örebro en spännande satsning för att få in såväl romska tjejer som andra i vår klubbverksamhet.

Vi kommer även ha utbyten med andra klubbar i regionen och i övriga Sverige som har bra verksamheter för tjejer.

I Romaniteams nätverk av samarbetspartners så finns de krafter och klubbar som är ledande inom tjejboxningen i Sverige idag så vi ser verkligen fram emot att förena alla dessa krafter i denna spännande tjejsatsning.

Utbildade kvinnliga ledare och bara tjejer på träningarna!

Följ utvecklingen under hösten då vi regelbundet kommer att dela med oss av våra erfarenheter för att inspirera er andra till deltagande.

Vi beklagar att vi tappat några av er unga fina romska boxare under våren och hoppas få er tillbaka igen när Coronan planat ut och era familjer är utom fara.

Vi vill slutligen ge vår fullständiga respekt till er fantastiska romska krigare som har tränat hela sommaren ända sedan vi sågs senast på RTC.

Helt otroligt❤️?