+468 35 35 99 info@romaniteams.com

Vädret och ett fantastiskt engagemang hos deltagarna lyfte RTC till något som redan gett ringar på vattnet långt in i hjärtat av boxnings-Sverige. Med världsmästare och olympier på plats så var nivån på träningen i absolut världsklass. Våra romska ledare och ungdomar visade tillsammans med övriga deltagare att boxningen är bärare av stolta ideal som kärlek, respekt och gemenskap. Vi alla i Romaniteams vill tacka er alla klubbar i Stockholm-Gotlands boxningsdistrikt för en fantastisk avslutning på denna första halva av boxningsåret anno 2020. Vi vill också tacka er deltagare i klubbarna ute i övriga landet för ert engagemang och att ni på olika och fantastiska sätt bidrog med att göra det här lägret till något minnesvärt. Vi ser fram emot alla fortsatta samarbeten och hälsar även grabbarna från Norrköping välkomna in i vår stolta och fina gemenskap.

On the behalf of Romaniteams

/Micke Bohl

Vi har ett omfattande bild och filmmaterial från lägret som vi kommer att göra tillgängligt när det är bearbetat. Vi vet att det bland våra deltagare har funnits några som inte vill förekomma på bild och vi kommer därför att gå igenom materialet lite extra noga så att inga misstag i detta avseende blir gjorda. Tills dess så får ni nöja er med ett par korta filmsnuttar…