+468 35 35 99 info@romaniteams.com

Under de första månaderna 2020 var Muhamed Sabani ute på Örebros skolor för att informera om Romaniteams och BK Kellys samarbete. Intresset har varit stort och träningarna hann precis komma igång innan Coronan satte planerna i karantän? Nu håller Romaniteams och BK Kelly på att planera inför det vi alla hoppas på ska kunna bli en fortsättning på allt detta arbete i augusti.

I samarbete med RF-SISU i Örebro förbereder nu BK Kelly/Romaniteams en storsatsning på tjejboxningen i regionen? Vi bygger vidare på den utomhusträning som bedrivits av BK Kelly igenom hela coronakrisen och planerar för höstens gemensamma läger, utbildningar och tävlingar i distriktet. I Romaniteams nätverk finns både Botkyrka BK, som har Sveriges största verksamhet på tjejsidan och arrangörerna bakom Golden Girl Championship och Golden Girl training camp. Dessa verksamheter kommer att utgöra ett stöd i satsningen genom att delta vid bland annat utbildningar och träningsutbyten. Utöver de erfarna tränarna på BK Kelly så kommer boxaren Alice Lundström att vara en viktig del av tjejsatsningen på BK Kelly.