+468 35 35 99 info@romaniteams.com

I Tantolunden på Södermalm i Stockholm så pulserade det av folkliv denna dag. Mammor, pappor och andra glada entusiaster fick återigen se sina lyckliga söner och döttrar kämpa på fotbollsplanen. Från Tantolundens höjder dånade djembe trummorna och i kolonilotterna var arbetet igång för fullt. Vi hade vår första Kung fu träning på över en månad och det var svårt för oss alla att sparra utan närkontakt i en kampkonst som bygger på just detta. Men träningen gav som vanligt mersmak och vi skildes tillslut cyklandes åt olika håll. På min färd hemåt så passerade jag bland annat Hammarbyhamnen som även denna kunde bära vittnesmål om lite ljus i tillvaron. Nästa vecka så kommer Romaniteams att tillkännage lite inspirerande och glada nyheter kring sommarens träningsläger. Håll ut till dess?

Micke Bohl/Projektledare

På bilden: Kung fu legenden Grand Master Tijero och Franki Boy