+468 35 35 99 info@romaniteams.com

I dessa tider så ser träningarna lite annorlunda ut. Med singelträning för de bästa kan vi fortsätta jakten på de ädlare valörerna när tävlingssäsongen kommer igång. Team Golden Girls elitboxare, Jeanette ”Bad Intention” Svensson, kör stenhårt igenom denna tid. För när det väl är över då måste vi vara redo. Tålamod är vad vi måste ha och tänka efter före. Det är inte lätt att heta Bob i Skene AK, han får konstant stryk, men han är riktigt svår att sänka, det är en sak som är säker.

Vi kan också berätta att trist nog blir ju Golden Girl lägret inställt i slutet av maj, men vi är tillbaka om allt är normalt igen i slutet av augusti med Kings Camp och sedan Golden Girl lägret i mitten av september, med topptränare från den internationella storscenen, naturligtvis och givetvis kommer Romaniteams att vara där. Romaniteams egna läger här i Västergötland kommer givetvis också att bli av så fort ordningen är återställd.

Kämpa på där ute och stay safe!

Best regards
Ray Husac
Managing Director
The Golden Girl Championship
King of the Ring