+468 35 35 99 info@romaniteams.com

Jonny och Yilmaz höll i Botkyrkas BK;s första träning på över en månad. En liten skara på 20 stycken tappra krigare mötte upp utanför Botkyrkahallen… och sedan brakade det loss?. Många av deltagarna hade längtat oerhört efter detta ögonblick. ” Vi gick ut lite försiktigt med marknadsföringen och hade kanske räknat med hälften så många deltagare, men nu vart det så här kul” kommenterade Yilmaz, klubbens chefstränare. Det blåste kallt men den tuffa träningen gjorde att alla höll värmen. Det hölls en genomgång innan träningen där bland annat vikten av att hålla ett säkerhetsavstånd mellan deltagarna underströks. Jonny visade upp sina främsta tränaregenskaper och ledde ett helt otroligt boxningspass. Vi låter mästaren själv, Tyson Fury få bidra med några peppande ord…