+468 35 35 99 info@romaniteams.com

 Hej Micke 

Ja tack nu mår vi bra här, vi har legat sjuka hela familjen i 2 veckor. Hur har du/familjen haft det? 

Rågsvedsdagen lär ju inte bli av. Jag har inte hört nått, alla möten, tävlingar, festivaler, kurser mm som vi skulle delta i är avbokade. Vi har stängt klubben just nu, känns skit tråkigt men vi vill ta ansvar. Vi planerar att börja träna utomhus i april nån gång, hoppas att det lugnar ner sig snart för det här har verkligen slagit hårt på samhället. Ja hörde att folkets hus har en osäker framtid, väldigt tråkigt med din kompis. Min svärmor blir av me jobbet oxå. 

Självklart håller vi kontakten. ????

Vi är boxare, håller garden uppe och ger inte upp så lätt, vi ska kämpa oss igenom den här skitperioden, så hörs vi snart när det är dags igen?

Mvh Bk Rågsved Raman Danial