+468 35 35 99 info@romaniteams.com

…men inte utan våra Golden girls?

Helgen den 13-15 september gick det årliga träningslägret King camp av stapeln, av tradition i anslutning till arrangörernas lokaler i Skene AK. Veckan innan var flera deltagare från Romaniteams i Hagaparken/Solna, där de ansvarade för att visa vägen för unga in till den glädjefyllda boxningen. Samtidigt som lägret pågick genomfördes en integrerad och otroligt väl genomförd steg 2/tränarutbildning med bland annat flera av den västra regionen dedikerade tränare i boxningssverige. Utbildningsledaren Danny Nash har precis som Kings Camps träningsledare John Warburton en mångårig erfarenhet, båda som aktiva boxare men även som tränare för bland annat det svenska och engelska damlandslaget och har utöver det en lång och gedigen erfarenhet på akademi och klubbnivå i boxningssammanhang. De bådar verkligen gott för våra tjejer såväl romska som andra intresserade. Girl power/Romaniteams✊???